Sprekers

Edwin Kersbergen

Edwin Kersbergen

Edwin Kersbergen is Business Development Manager bij Dynasure. Hij is een logistiek specialist met jarenlange ervaring binnen de logistieke en safe & secure branche. Zijn doel is om door middel van creativiteit, deskundigheid en samenwerking te komen tot een unieke, vaak innovatieve, oplossing die bijdraagt aan het realiseren van de doelen van onze klanten. Ontzorging en een totaaloplossing voor de klant en service en gemak voor de eindklant staan hierbij centraal.

 
Jan-Marten van Seijst

Jan-Marten van Seijst

Binnen Yellowtail is Jan-Marten als Managing Consultant betrokken bij de Pensioen & Vermogen proposities. Met deze proposities geeft Yellowtail consumenten controle over hun huidige- en toekomstige financiële situatie. Zijn voornaamste activiteiten binnen Yellowtail zijn business development, projectmanagement en accountmanagement.

 
Juriaan Leissner

Juriaan Leissner

Juriaan is managing consultant bij Leissner & Van der Molen. Als Master Culture & Change brengt hij teams in beweging vanuit mens, gedrag en fraudebewustzijn. Hij heeft veel managementervaring in operations en risk binnen de verzekeringsbranche. “Als je niet beter wil worden, stop je met goed zijn".

 
Justin Schlee

Justin Schlee

Justin Schlee is strategisch directeur bij ANVA en stond zo’n vijftien jaar geleden aan de wieg van het CRM-pakket dat nu als onderdeel van de verschillende ANVA-proposities wordt aangeboden. Daarnaast experimenteert hij met technologische innovaties en zoekt hij naar kansen en mogelijkheden om deze vandaag de dag al concreet toe te kunnen passen. Die kennis en ervaring speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de ANVA-software, maar daarnaast inspireert hij de branche ook graag door zijn visie op een heldere en laagdrempelige manier te delen.

 
Kees Haverkamp

Kees Haverkamp

Kees Haverkamp is oprichter van het Fintech bedrijf ‘Newest Industry’ en het Proptech Platform ’Jumba’ en inmiddels werkzaam bij TJIP The Platform Engineers. Door zijn enorme passie voor innovatieve technologie en het vertalen van technologie naar customer-first platformen, staat Kees bekend als een innovatieve Tech specialist. In het ‘TJIP Innovation Lab’ ontwikkelt Kees baanbrekende concepten in samenwerking met innovatieve opdrachtgevers. Geïnteresseerd in mijn verhaal? Spreek mij gerust aan!

 
Paul Baxter

Paul Baxter

Paul Baxter is Head of Direct bij Geoffrey Insurance en tevreden gebruiker van de oplossing voor interactieve gepersonaliseerde video. Paul legt uit hoe deze video-oplossing bij Geoffrey Insurance werkt en resulteert in zowel online als offline succes.

 
Peet Sneekes

Peet Sneekes

Peet is al 18 jaar actief in digital en ontwerpt ruim 6 jaar digitale en innovatieve diensten voor financiële dienstverleners, waaronder SNS, Moneyou, PGGM, en nog veel meer. Bij Mirabeau werkt Peet aan mensgerichte digitale innovatie en productontwikkeling.

 
Robin Bouman

Robin Bouman

Als partner van Yellowtail is Robin verantwoordelijk voor de dienstverlening in het pensioen en vermogen domein. Hij is een ervaren business professional gespecialiseerd in het verkopen en managen van complexe projecten binnen Financial Services. Zijn persoonlijke drijfveer is om in consument gerichte processen enerzijds de klantwaarde te verhogen en anderzijds bedrijfsefficiëntie en effectiviteit te realiseren.

 
Roeland van der Molen

Roeland van der Molen

Roeland is managing consultant bij Leissner & Van der Molen. Als jurist en dataspecialist heeft hij zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een allround number cruncher. Hij helpt klanten om meer grip te krijgen op hun fraudecijfers en van daaruit een effectieve strategie op te bouwen. ”Innoveren doe je vanuit de basis”.

 
Spreker: Joanne Reinhard

Spreker: Joanne Reinhard

Joanne specialiseert zich in het toepassen van gedragsinzichten en nudging om organisaties te verbeteren. Voorheen werkte ze bij het Behavioural Insights Team in het Verenigd Koninkrijk. “Ik maak graag de wereld van werk menselijker”.

 
Tim Smeets

Tim Smeets

Tim Smeets heeft meer dan 6 jaar ervaring in de Consulting branche, plus 7 jaar in het bedrijfsleven. Als Digitaal Strateeg bij Cognizant, helpt hij organisaties in de formulering en uitvoering van digitale strategieën, met sterke nadruk op innovatie, consument, data en agility. Tim heeft ervaring binnen diverse branches zoals bij verzekeraars, retailers, banken en telecombedrijven.

 
Jannie Benedictus

Jannie Benedictus

Jannie (1976) is sinds 1 maart 2017 hoofdredacteur van am:. Zij werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am. Daarvoor was zij acht jaar lang journalist en eindredacteur aan de Universiteit Twente. Ze studeerde rechten in Amsterdam en journalistiek in Zwolle.

 
Maarten Bouwhuis LinkedIn

Maarten Bouwhuis

Maarten is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. Hij is presentator bij BNR Nieuwsradio en eerder bij RTL-Z. Maarten presenteert wekelijks BNR Gangmakers. Het opinieprogramma van BNR dat podium biedt aan ondernemers in heel Nederland. Tussen 2011 en 2014 presenteerde Maarten de BNR Klantenshow. In 2010 en 2012 organiseerde Maarten samen met RTL Nieuws het Carredebat voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2013 en 2014 presenteerde Maarten de uitreiking van de FD Gazellen-awards. Maarten Bouwhuis staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Hij wordt hoog gewaardeerd op conceptontwikkeling en zijn inhoudelijke kennis. Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer.

 
Daan Weddepohl

Daan Weddepohl

Daan Weddepohl is serial entrepreneur en de oprichter van peerby.com, een website die het mogelijk maakt om spullen te lenen van mensen in de buurt. Hiermee probeert Peerby een alternatief te bieden voor de wegwerpcultuur en tegelijkertijd mensen in de buurt met elkaar te verbinden. Daan is alumnus van het Founder Institute, TechStars London, en Rockstart accellerator. Tijdens het 2012 Clinton Global Initiative, georganiseerd in New York, won hij de Postcode Loterij Green Challenge, een internationale duurzaamheidscompetitie. Daan werkte eerder als CTO, project manager en programmeur in binnen- en buitenland. Ook was hij als acteur en speelde voor televisie (series en commercials) en theater (o.a. de toneelversie van Fightclub). Hij spreekt over tech trends, de sharing economy, duurzaam ondernemen en startups.

 
Jochem Davids

Jochem Davids

Jochem Davids is CEO van InsureApp: ‘s werelds eerste lifestyle based insurance platform. Daarnaast is hij InsurTech ambassadeur bij Holland FinTech en Directeur RISK Ventures, een InsurTech incubator, onderdeel van RISK Groep.

 
Pieter Ottevanger

Pieter Ottevanger

Pieter Ottevanger (37) is Chief Brand & Customers bij Gavin. Hij starte in de reclamewereld als commercieel strateeg bij traditionele bureaus zoals Ogilvy en Rapp/DDB waar hij werkte voor o.a. Kraft, American Express en KLM. Van daaruit ontwikkelde hij zich naar digitale merk- en marketingspecialist. Sinds twee jaar past hij dat specialisme toe als zelfstandig adviseur bij verschillende start- en scaleups om deze te helpen doorgroeien naar hun volgende fase. Pieter heeft Brand Marketing gestudeerd aan de Utrecht Business School.

 
Lard Friese

Lard Friese

Lard Friese (1962) is in dienst van NN sinds 2008. Hij heeft 22 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, bij Nationale-Nederlanden en ING Insurance. Hij bekleedde managementfuncties bij Aegon, VNU/ACNielsen, Ceska Pojistovna en Generali-PPF Holding. Hij zette NN-Group als zelfstandig bedrijf neer, loodste het door een beursgang en maakte eind 2016 bekend Delta Lloyd te hebben gekocht.

 
Rogier Sparreboom

Rogier Sparreboom

Rogier Sparreboom werd in 2015 benoemd tot Chief Financial Officer van Aon Groep Nederland. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de financiële organisatie en de aansturing daarvan bij Aon in Nederland. Sparreboom heeft de afgelopen 15 jaar bij Aon veel ervaring opgebouwd in zowel financial controlling als financial planning en analysis. Dat alles binnen de Benelux en in de Verenigde Staten. Hij is afgestudeerd aan de HEAO en heeft zijn MBA aan de Webster University behaald.

 
Talitha Muusse

Talitha Muusse

Talitha is een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Zij is drijvende kracht achter de Energieboot: de accelerator voor young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen. Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.

 
Guus Frericks

Guus Frericks

Oprichter van de start-up accelerator HightechXL. Gevestigd in technologiestad Eindhoven. Met HighTechXL wil hij innovatieve jonge bedrijven samenbrengen met het grote bedrijfsleven. Grote bedrijven kunnen leren van het innovatietempo van de startups, andersom brengt de gevestigde orde veel kennis mee.

 
dr. Arjan van Hessen

dr. Arjan van Hessen

Na zijn studies Geofysica en Italiaans en een promotie in de Fonetiek, heeft Arjan eerst drie jaar op twee universiteiten in Duitsland gewerkt (Düsseldorf en Ulm) en vervolgens drie jaar in Brussel bij het roemruchte TST-bedrijf Lernout & Hauspie. Op deze wijze is Arjan stap-voor-stap in de wereld van Taal- en Spraaktechnologie (TST) terecht gekomen. Een fascinerende omgeving waar techniek gecombineerd wordt met "de mens" in de ruime zin van het woord. Sinds 1998 verdeelt hij zijn werkzame leven tussen academia en bedrijfsleven. In 2009 kwam daar nog iets bij: CLARIN.NL, het infrastructuurprogramma voor de Geesteswetenschappen. Doel van CLARIN is het standaardiseren van zowel tekstuele bronnen als tools die daar iets mee kunnen doen. Een voorbeeld is spraakherkenning: slechts weinig onderzoekers kunnen zomaar een spraakherkenner met een adequaat taalmodel installeren op de computers op hun werk. Ook kunnen de meeste niet zonder technische hulp bestaande tekst-corpora omzetten in een voor de herkenner geschikt formaat. Clarin beoogt een infrastructuur aan te leggen waarmee onderzoekers zonder al te veel technische knowhow gebruik kunne maken van de beschikbare data en tools.

 
Nick Aanraad

Nick Aanraad

Nick Aanraad is Customer Journey Expert & Innovatie lead bij a.s.r. Nick is iedere dag bezig om dienstverlening en proposities vanuit klantperspectief te ontwerpen. Vanuit zijn rol combineert hij technologische ontwikkelingen, maatschappelijke trends en bedrijfsstrategie om tot de meest optimale concepten en klantreizen te komen. Bij a.s.r. speelde hij onder andere een belangrijke rol tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van de eerste volledig conversatie gerichte website van Nederland.

 
Ruud Koornstra

Ruud Koornstra

Ruud Koornstra is een ondernemer die betrokken was bij de oprichting van televisieproductiemaatschappijen als ID&Dtv. Sinds 2001 houdt hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen. In 2001 was hij medeoprichter van de Tendris Holding. Deze onderneming zet zich als initiëringsmaatschappij in voor duurzame ondernemingen. Vanuit Tendris zijn tal van nieuwe duurzame projecten als Durion Energie (later Oxxio) en Greencard, een duurzame creditcard voor CO2-compensatie, ontstaan. Koornstra is nog steeds aandeelhouder van Tendris. Daarnaast is hij sinds 2004 voorzitter van de Coöperatieve Vereniging Nijenroad. In 2005 was hij bovendien medeoprichter van het Curatorium van de Leerstoel Social Venturing aan de Universiteit Nyenrode. Sinds 2007 is hij tevens voorzitter van Groeilink

 

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.