Webhelp

Webhelp Financieel Klantcontact brengt de consument in beweging

Webhelp is een wereldwijde business process partner. Wij ondersteunen merken in customer experience met 35.000 medewerkers en meer dan 100 vestigingen. Onze solutions bevinden zich in de hele customer journey: naast servicevragen ondersteunen wij bijvoorbeeld bij het werven van nieuwe klanten, retouren en betalingsafhandeling. En dat met de technologie van nu.

Klanten activeren
Webhelp verzorgt al jaren het dagelijkse klantcontact van banken en verzekeraars. Opdrachtgevers vertrouwen ons hun meest gevoelige dossiers toe.

Met onze Activatie Service helpen we banken en verzekeraars klanten in beweging te krijgen, zoals bij:

  • Gevoelige compliance dossiers
  • Commerciële productconversies
  • Nazorg en zorgplicht

Ons uitgangspunt is: selfservice waar het kan, begeleiding waar het moet. Dit is alleen mogelijk als verschillende communicatiekanalen naadloos op elkaar aansluiten. Als tooling en menselijk contact op een slimme manier worden gecombineerd. Bovendien hebben opdrachtgevers met de activatie service altijd optimaal grip op de campagne en kosten.

 

Meer weten over onze dienstverlening? Bezoek onze website.

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.