Postex: ervaar het gemak van een digitaal bericht

Postex voor de assurantiebranche:
Postex realiseert kostenbesparingen door digitalisering van uitgaande correspondentie en richt zich op serviceproviders, verzekeraars en volmachtkantoren.

Doordat Postex het volledige print- en verzendproces uit handen neemt en laagdrempelige keuze aan de ontvanger biedt voor digitale ontvangst van berichten is versnelde digitalisering mogelijk.
Hierdoor kunnen substantiële kostenbesparingen worden gerealiseerd: denk hierbij aan de reductie van portokosten, print- en verzendhandelingen en het terugschalen of uitfaseren van de printstraat.

Postex biedt daarnaast inzicht in communicatie- en betaalprofielen waardoor u grip heeft op verzonden documenten en facturen. Eenvoudig pre-minders of reminders kunnen sturen in de vorm van een SMS-notificatie behoort tot de mogelijkheden.

Ook kunnen, zowel vanuit fysieke post als digitale berichten, de iDEAL-betaalmogelijkheid en e-mandaat (digitale incassomachtiging) worden aangeboden. Hierdoor wordt betaalgemak gefaciliteerd én de klanttevredenheid aanzienlijk verhoogd.

De Postex service is te integreren in de website van uw organisatie. Zie de volgende voorbeeld URL’s:Over Postex:
Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf dat een online cloudplatform heeft ontwikkeld voor de verzending van zakelijke correspondentie (SaaS).

Postex levert zeer gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen voor STP klantcommunicatie.
Het Postex platform wordt dagelijks gebruikt door zeer uiteenlopende organisaties binnen verschillende domeinen zoals: de zorg, de corporatiesector, de assurantiebranche, het onderwijs en het bedrijfsleven. Postex heeft een gedegen track record opgebouwd met een sterk groeiend (internationaal) klantenbestand en is gevestigd in Amsterdam en Gouda.
Postex werkt met erkende branchepartners, zoals Grijpma-AsG en Bugs Business waardoor de ontsluiting- en gegevensuitwisseling met systeemhuispakketten gewaarborgd is.

Download hier de brochure van Postex.

 

 

 

 

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.