PMTPMT Groep is dé innovatieve dienstverlener voor marktpartijen met omvangrijke en complexe administratieve processen in de financiële wereld. PMT Groep heeft haar dienstverlening doorontwikkeld om zo opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Tot ons dienstenpallet horen onder andere: hoogwaardige detachering, fixed-price projecten, procesverbetering, migraties en robotica.

Sinds onze oprichting in 2000 staan onze opdrachtgevers en consultants centraal. Onze ca 140 consultants zijn de drijvende kracht achter succesvolle innovaties in de dienstverlening van PMT, bijvoorbeeld op het vlak van samenbrengen van de operatie en ICT (migraties en ProBotics). Allemaal natuurlijk gericht op onze opdrachtgevers. Want een tevreden opdrachtgever is voor ons het ultieme resultaat, daar zijn wij trots op!

Robotica
Goede transparante producten, klantbeleving, voldoen aan wet en regelgeving, het samenbrengen van de operatie en ICT, consolidatie en winstgevendheid. Dit zijn de uitdagingen waar de financiële branche voor staat. Expertise en innovatie vormen in de ogen van PMT de sleutels om vooruitgang in de praktijk te brengen. Aangezien wij het grote belang van Robotica bij het verlagen van de operationele kosten inzien, hebben wij in house ProBot implementatie specialisten opgeleid en een PMT framework ontwikkeld. Hiermee is (vaak binnen enkele weken, met een beperkte investering) voor elke opdrachtgever een maatwerk ProBot te programmeren.

Wij helpen onze opdrachtgevers met het verbeteren van dienstverlening, het verhogen van kwaliteit van administraties en het reduceren van kosten. Onze expertise in pensioen en leven, ervaring in procesoptimalisatie en onze robotica-oplossingen, we zetten ze graag in met één doel: om samen met onze opdrachtgevers verder te komen, vooruit in pensioen & leven!

  

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.