Experience Data

Wij zijn een team creatieve analisten dat zich buigt over complexe vraagstukken. Wij creëren toepassingen die jou helpen deze vraagstukken op te lossen met behulp van ervaringsdata. Het gebruik van data zonder concreet doel vinden wij maar zinloos. Of het nu gaat om een innovatieproject, work-flow optimalisatie of een kostenbesparing, wij kunnen jou helpen.

Wat wij doen hebben we onder een concrete en krachtige noemer geplaatst welke nieuw is in het speelveld van big data: Kunstmatige Assistentie. Voor ieder vraagstuk kun je putten uit een alsmaar groeiende poel van informatie. Maar maakt dit je uiteindelijke keuze makkelijker? Of heb je juist het gevoel te verdrinken in alle inzichten? Hoe gaaf zou het zijn om een assistent te hebben die je helpt de complexiteit van een vraagstuk te vereenvoudigen? Een assistent die alle informatie tot zich neemt en jou precies vertelt wat je nodig hebt. Zodat jij de beste keuzes kunt maken en krachtiger dan ooit tevoren kunt doen.

Onze Aanpak
“geen vragen beantwoorden maar antwoorden bevragen”

We hanteren een stapsgewijze en bewezen aanpak;
ONTDEKKEN: We wijzen jou persoonlijk de goede weg
EXPERIMENTEREN: Samen komen we tot de beste oplossingen
TOEPASSEN: Oogsten door continu te verbeteren

Onze services
Kunstmatige Assistentie
Innovatie
Consulting
Training coaching

Contact:
Mark Litjens, Business Development Director
E: marklitjens@experiencedata.nl
T: 06-525 93 224

www.experiencedata.nl

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.