DDi Information Automation Engineers

Robotisering van werkprocessen bij verzekeraars en assurantiekantoren

De berg aan correspondentie tussen verzekerden, verzekeraars en assurantiekantoren is enorm. Niet vreemd gezien het aantal verzekeringen dat particulieren en bedrijven hebben afgesloten. Deze enorme berg berichten brengt het nodige werk met zich mee. Nagenoeg Ieder bericht is feitelijk een werkopdracht voor uw organisatie. De truc is iedere aanvraag met zo min mogelijk handelingen en tussenstations bij de juiste behandelaar te krijgen. Hier kan DDi bij helpen!

DDi Information Automation Engineers is al sinds 1993 een specialist in het structureren van informatie. Onlangs introduceerden de softwareontwikkelaar de Transaction Robot voor de assurantiebranche. De robot wordt ingezet voor de automatische verwerking van inkomende polispost en e-mail berichten. In de praktijk is hierdoor minder tijd nodig om correspondentie te classificeren, data vast te leggen in Line of Business applicaties en het percentage aan foutieve data daalt naar nagenoeg foutloos. Repeterende handelingen in het schadeproces worden door de TA Robot overgenomen, waardoor de tussenkomst van handen tot een minimum wordt beperkt.

Ontvangen jullie grote hoeveelheden berichten die nog met de hand verwerkt worden en waar jullie weinig grip op hebben? Komen deze berichten binnen op verschillende plekken in de organisatie? Wordt de binnenkomende post nog handmatig gesorteerd en niet geïndexeerd in een werklijst gezet? Hebben jullie weinig overzicht op het onderhanden werk? Misschien is het dan goed om eens stil te staan bij de mogelijkheden van robotisering. We ontvangen u graag bij ons meeting point op am:innosurance voor een orienterend gesprek en/of een spelletje golf.

Tot dan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie

Sponsoren

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Sponsor worden?

Emilie Kars
(088) 5840 861
emiliekars@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.