Programma

Ronde 2
15:55 - 16:40

Sessie 5: Connectiviteit als levensader

De smartphone wordt met de dag belangrijker. Wat begon met bellen en sms’en is gegroeid naar dé manier om online snel en gemakkelijk zaken te regelen. We bestellen, reserveren, betalen. Maar het gaat verder en we zijn nog maar aan het begin. Smart services zoals het monitoren van gezondheid, het op afstand bedienen van producten en informatie-uitwisseling bieden zowel mogelijkheden als uitdagingen voor de verschillende stakeholders. Het zijn niet langer enkel de telefoonoperators maar gebruikers, bedrijven en overheden die het gebruik van de smartphone steeds meer claimen. Deze ontwikkelingen brengen echter ook verantwoordelijkheden en risico’s met zich mee. Connectiviteit is een kritische succesfactor. We zijn privé en zakelijk steeds meer afhankelijk van het (altijd) online zijn. Voor sommige mensen, bedrijven en instellingen staat connectiviteit zelfs gelijk aan de functie van een levensader. Hoe kunnen we de bedreigingen en risico’s voor alle stakeholders zoveel mogelijk beperken? Daarover denken wij graag met je mee!

Christoph Roubben

Manager Strategic Initiatives bij DynaGroup met jarenlange ervaring binnen de logistieke en technologische branche. Als strategisch denker speurt Christoph dagelijks naar trends en ontwikkelingen in de markt. Vervolgens gaat hij op zoek naar innovatie oplossingen. Digitalisering, de invloed van e-commerce en het belang van de smartphone zijn ontwikkelingen die grote invloed hebben op de zorg voor de klant in de breedste zin van het woord. ‘Altijd online’ staat hierbij centraal. Denkend vanuit de nieuwe stakeholders stelt hij de eindklant centraal, waarbij service en totaaloplossingen het ultieme doel zijn.

Ronde 2
15:55 - 16:40 [VOLGEBOEKT]

Sessie 6: De digitale adviseur – vandaag, morgen of nooit? (VOLGEBOEKT)

Colimbra is vanaf het eerste uur gebruiker van de IBM Watson technologie en laat trots de digitale adviseur zien. Van het melden van een schade aan je auto tot het berekenen van je premie via Whatsapp – de mogelijkheden zijn eindeloos. Bram Doveren geeft een kijkje in de keuken van deze lerende cognitieve software oplossing en laat zien hoe ver de technologie op dit moment is.

Bram Doveren

Bram Doveren is directeur van Colimbra. Doveren heeft met Colimbra, in samenwerking met IBM, de mogelijkheden verkend die Watson de verzekeringsbranche te bieden heeft.

Ronde 2
15:55 - 16:40

Sessie 7: Kaasschaaf of Robotica: aan u de keus!

De financiële wereld is sterk in beweging. Financials voelen de druk om te veranderen en de uitvoeringskosten te reduceren. Nieuwe technologieën zijn in opkomst maar nog niet Plug&Play. Hoe zorgt ú voor snelle kostenreductie in uw organisatie: hanteert u de Kaasschaaf of zet u Robotica in? Ivo van Riel en Wouter Elewaut van PMT Groep geven een overzicht van de mogelijkheden van robotica in administratieve omgevingen.

Ivo van Riel

Ivo van Riel is mede-eigenaar en Directeur Innovatie bij PMT Groep. Samen met circa 140 collega’s richt Ivo zich op de verhoging van kwaliteit en verlaging van operationele kosten binnen de verzekeringswereld o.a. door middel van detachering, procesverbetering, projectmatige aanpak en automatisering. De combinatie van interesse in nieuwe ontwikkelingen en kennis van de markt stellen Ivo in staat om innovatieve concepten te realiseren, zoals bijvoorbeeld op het vlak van robotica en change. Ivo heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde (TUE) een tiental jaren gewerkt als consultant bij Ernst & Young. Daarna heeft hij managementfuncties vervuld bij detacheerders in de financiële markt.

Wouter Elewaut

Wouter Elewaut is Manager IT bij PMT Groep en geeft in die rol leiding aan het PMT IT and Robotics team dat robotica software (Robotica Process Automation) ontwikkelt en implementeert. Wouter zoekt naar pragmatische oplossingen, waarbij hij graag nieuwe mogelijkheden toepast om complexe problemen op te lossen. Hij combineert een zakelijke resultaatgerichtheid met brede interesse in technologische ontwikkeling. Wouter is na zijn opleiding International Management & Marketing aan de HES sinds 2005 werkzaam binnen de verzekeringswereld en heeft als senior consultant bij PMT veel verschillende opdrachten uitgevoerd.

Ronde 2
15:55 - 16:40 [VOLGEBOEKT]

Sessie 8: Over vallen en opstaan, toepassing van kunstmatige intelligentie binnen verzekeraars (VOLGEBOEKT)

Ontmoet de innovators en word meegenomen in de ontdekkingsreis van het eerste experiment tot toepassing van kunstmatige assistentie.

76% van de verzekeraars geeft aan dat Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) de innovatie is die verzekeraars in de komende jaren zal transformeren. Op papier lijkt het te worden opgepakt, maar in de praktijk zien we nog maar weinig praktische toepassingen. Gaat het dan toch niet gebeuren? Of juist wel? En hoe dan? Marco neemt de deelnemers mee in echte toepassingen, de lessons’ learned, mythes, de do’s en don’ts. Hoe zet je als verzekeraar kunstmatige intelligentie in om de ideale klant te bepalen en personalisatie van tarief en voorwaarden te realiseren? Hoe draagt kunstmatige intelligentie bij aan het voorkomen van schade? En hoe kan kunstmatige intelligentie, in het geval van schade, ervoor zorgen dat klanten krijgen waar ze recht op hebben?

Marco de Jong

Marco is CEO bij Experience Data. Als accountant bij EY, en daarna als SAP consultant en adviseur risk management bij EY, heeft hij zijn denken zonder box ontwikkeld en de waarde van data leren inzien. Altijd omringd door de beste specialisten in een vakgebied is Marco in staat praktische innovatieve toepassingen te co-creëren én te realiseren. Tot het niet langer uit kon blijven! Vanaf 2015 is het dan zover: een droom, een passie, een visie! Marco start samen met Jan de Roos Experience Data. “Samen waarde creëren”: Doormiddel van kunstmatige assistenten brengen zij klanten van data naar concrete toepassingen. Ontdek, experimenteer en pas samen met ons de nieuwste technieken toe en betreed het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Organisatie

Sponsoren

Locatie

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan
www.fortvoordorp.nl

Sponsor worden?

Sander Smidstra, accountmanager
(088) 5840 847
sandersmidstra@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.