Programma

Ronde 1
15:00 - 15:45 [VOLGEBOEKT]

Sessie 1: Conversational Interfaces: het begin van een revolutie? (VOLGEBOEKT)

Na 9 jaar van mobile-first denken, staan we nu aan het begin van het AI-first tijdperk. De introductie van de Amazon Echo, gevolgd door een breed aanbod van Artificial Intelligence services, maken geheel nieuwe en nog slimmere klantervaringen mogelijk in een sterk versnipperd omnichannel landschap. In deze sessie bekijken we de mogelijkheden van Artificial Intelligence, met name voor de ontwikkeling van conversational interfaces zoals intelligente personal assistants en chatbots voor verzekeraars. Aan de hand van de chatbot van Transavia delen we onze learnings over het opzetten van innovatie projecten en de ontwikkeling van conversational interfaces.

Dingeman Leijdens

Dingeman is founder en CEO van TJIP, de Delftse platform engineers. TJIP legt zich toe op het realiseren van vernieuwende platformen die uitblinken door efficiëntie en transparantie. Na verschillende functies in de tech consultancy en managementfuncties in (internationale) technologie bedrijven is Dingeman in 2000 TJIP gestart. Gevangen door de overtuiging en uitdaging om de front offices van vooral financials naar een volgend niveau te brengen. Van de introductie van een extranet tot het realiseren van een digitaal advies. Met ruim 80 collega’s werkt Dingeman aan één doel: de beste front office-oplossingen creëren voor de klanten van TJIP.

Edgard Beckand

Edgard is Strategy Director bij digital agency Mirabeau, waar hij verantwoordelijk is voor de strategie en conceptontwikkeling rond digitale transformatie vraagstukken. Daarvoor werkte Edgard 11 jaar in o.a. Parijs en New York, waar hij strategie en innovatie functies bekleedde bij internationale digitale bureaus zoals Fullsix group en Publicis.Sapient. Vijf jaar geleden trad Edgard toe tot de Concept & Design unit van Mirabeau. Naast zijn rol als Strategy Director leidt Edgard de Innovation practice ‘Mirabeau Labs’. Gefascineerd door technologie en innovatie houdt hij zich bezig met Artificial Intelligence en het ontwikkelen van conversational interfaces zoals chatbots.

Ronde 1
15:00 - 15:45 [VOLGEBOEKT]

Sessie 2: Een wereld vol innovatie: stapt u erin? (VOLGEBOEKT)

De InsurTech trein dendert voort; mis hem niet!

Technologische innovaties zijn aan een enorme opmars bezig binnen de verzekeringsbranche. En dat biedt veel kansen! Kijkt u het allemaal rustig aan of neemt u liever het voortouw? CED kiest voor het laatste en ontwikkelt zelf voortdurend vernieuwende proposities voor de verzekeringssector. En met resultaat: snellere processen, verbeterde kostenefficiëntie en een klantbeleving die omhoogschiet. Wilt u ook succesvol innoveren? Tijdens deze sessie nemen we u mee in de ins and outs van innovatie: van idee tot geslaagde lancering in de markt. Profiteer van de ‘lessons learned’ van CED en maak die digitale sprong naar de toekomst!

Chris Lader

Chris is International program manager bij CED Group, fotograaf die de hele wereld rondreist en domotics-expert met 10 jaar ervaring in veranderingsprocessen binnen veranderrijke omgevingen. Voordat Chris zich bij het CED team voegde was hij verantwoordelijk voor een disruptieve start-up in de recreatie sector. Hij houdt van klantvriendelijke self-service applicates, de Internet-of-Things connectivity en flexibele pay-for-use modellen. Chris focust graag op de balans tussen snelle veranderingen en het tevreden houden van zijn omgeving en team. Binnen het Cross Border Claims project richt Chris zich op het leveren van een radicaal nieuwe en toekomstgerichte platform waarbij het proces en de klantervaring voorop staat.

Hamza Jap-Tjong

Hamza is Business developer bij de CED Group. Vandaag de dag denkt iedereen binnen de verzekeringswereld na over innovatie. Hamza is een expert in technologieën zoals big data, blockchain, IoT en innovatie in het algemeen. Hamza is vorig jaar geselecteerd als aanstormend verzekeringstalent binnen de Top 25 Verzekeringstalenten die am: voor de derde keer samenstelde. Hamza geeft workshops en seminars op het gebied van innovatie en technologie en is continu op zoek naar innovatieve strategieën om te voorkomen dat bedrijven een ‘eigen Nokia-moment’ beleven. Welke kansen liggen er voor het oprapen? Waar en wanneer? En hoe kunnen we van praten over vooruitgang de stap maken naar de implementatie van die vooruitgang? Hamza heeft de antwoorden!

Ronde 1
15:00 - 15:45 [VOLGEBOEKT]

Sessie 3: Peer-to-peer-platformen en blockchain | Concrete cases binnen de verzekeringsbranche (VOLGEBOEKT)

Van experimentele revolutie naar slimmere dagelijkse praktijk
Er wordt veel gepraat en geëxperimenteerd over blockchain en peer-to-peer platformen. Maar hoe kan het vandaag de dag écht toegepast worden binnen de verzekeringsbranche? Over welke ingrediënten beschikt een succesvol platform? Wat maakt een verzekeringsplatform slim? En hoe kunt u er zelf efficiënter door gaan werken? Vorig jaar tijdens am:innosurance gaf Justin Schlee al een verhelderende uitleg over de blockchain. Dit jaar neemt hij u mee in concrete toepassingen hiervan in platformen voor de verzekeringsbranche en hoopt hij u te inspireren om niet langer te innoveren naast uw bestaande activiteiten, maar om te innoveren in uw bestaande activiteiten.

Justin Schlee

Justin Schlee is strategisch directeur bij ANVA en stond zo’n vijftien jaar geleden aan de wieg van het CRM-pakket dat nu als onderdeel van de verschillende ANVA-proposities wordt aangeboden. Daarnaast experimenteert hij met technologische innovaties en zoekt hij naar kansen en mogelijkheden om deze vandaag de dag al concreet toe te kunnen passen. Die kennis en ervaring speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de ANVA-software, maar daarnaast inspireert hij de branche ook graag door zijn visie op een heldere en laagdrempelige manier te delen.

Ronde 1
15:00 - 15:45

Sessie 4: Worden de adviseur en de robot vriendjes van elkaar?

Een blik op de online wereld door de bril van Generatie Z. En hoever zijn de robots inmiddels opgerukt?

Dennis en Gert nemen u in een inspirerend 3-luik mee in de wereld van online financiële dienstverlening.

Dennis start als vertegenwoordiger van de Generatie Z met zijn ervaringen in online experiences en zijn verwachtingen bij financiële dienstverlening.
Vervolgens neemt hij u mee in de GAP die hij heeft geconstateerd in de hypotheeksector n.a.v. zijn onderzoek naar het huidige intermediaire- en execution only hypotheekproces.
Vervolgens zullen Dennis en Gert u 2 concepten demonstreren zoals ontwikkeld in het fintechlab van Yellowtail. Het eerste concept betreft een prototype van Robot Advies voor een eenvoudige hypotheekklantreis. Het andere concept betreft een online Overzicht-Inzicht-Actie platform waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van externe bron(klant)data, rekenpower en intelligentie zodat de consument zelf in staat is integraal financieel overzicht te krijgen. Daarna kan de consument of zelf actie ondernemen of ‘bewust bekwaam’ in gesprek gaan met een adviseur.

LinkedIn

Dennis Boesser

Dennis studeert momenteel af binnen Yellowtail op het thema ‘Robotisering in de Hypotheekmarkt’. Hij richt zich daarbij specifiek op digitale services & online experiences, inclusief chatbots als interactie methode. Dennis heeft de studie Strategic Product Design aan de Universiteit van Delft gevolgd. Binnen Yellowtail maakt hij als Product designer onderdeel uit van het fintechteam Robotisering in de financiële dienstverlening.

LinkedIn

Gert Vasse

Gert is als director binnen Yellowtail verantwoordelijk voor innovatieve datadriven proposities in zowel het hypotheek- als pensioendomein. Hij werkt ruim 5 jaar voor Yellowtail en heeft daarvoor diverse management- en directiefuncties vervuld in de bancaire- en intermediaire sector (Commercieel, Operationeel en Business Process). Gert studeerde Commerciële Economie in Arnhem en deelstudies Bedrijfsprocessen & ICT aan Nijenrode. Daarnaast is hij Lean Black Belt en heeft hij recent de course High Performance Leadership gevolgd aan het IMD te Zwitserland.

Organisatie

Sponsoren

Locatie

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan
www.fortvoordorp.nl

Sponsor worden?

Sander Smidstra, accountmanager
(088) 5840 847
sandersmidstra@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.