am:innosurance

27 juni 2017FORT VOORDORP, GROENEKAN

Inschrijven

Innoveren in verzekeringsland

Innoveren is voor verzekeraars erg lastig. De bestaande business loopt nog door en tegelijkertijd zijn de bedreigingen wel aanwezig. Hoe innoveer je nu naast je bestaande activiteiten? Waar let je op bij investeringen in start ups?

INSPIRATIE

Tijdens dit event krijg je als verzekeraar volop inspiratie aangereikt. Get Smarter & Faster! Drie verzekeraars vertellen over hun innovatiestrategie: hoe pakken ze het aan? Op interactieve wijze bespreken we concrete cases en delen we tips.

EDUCATIE

Welke technologie is nu echt maatgevend? En hoe krijg je de juiste mensen aan boord? am:innosurance is dit keer wat praktischer dan voorheen. Het draait nu om verzekeraars die echt wat doen op innovatiegebied. En hun ervaringen delen. Maar daarnaast laten we ook natuurlijk weer inspirerende en bevlogen sprekers aan het woord die je echt verder helpen op het gebied van innovatie en technologie.

VOOR WIE?

am:innosurance is voor beslissingsbevoegde directie- en managementleden en staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars, service providers en toeleveranciers die innovatie in hun portefeuille hebben. Toeleveranciers zijn onder ander ICT-bedrijven, consultants en schade- en expertisebedrijven.

Technologie: what's next?

Consumenten zijn handiger met technologie dan ooit en hun bereidheid om nieuwe technologie te gebruiken biedt volop mogelijkheden voor verzekeraars. Welke kansen zijn er en hoe benut je die snel? Get Smarter & Faster met het event am:innosurance.

Sprekers

Jannie Benedictus

Jannie Benedictus

Jannie (1976) is sinds 1 maart 2017 hoofdredacteur van am:. Zij werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am. Lees verder

Dennis Boesser

Dennis Boesser

Dennis studeert momenteel af binnen Yellowtail op het thema ‘Robotisering in de Hypotheekmarkt’. Lees verder

Christian Kromme

Christian Kromme

Christian is een ervaren Tech-ondernemer en spreker op het gebied van disruptieve innovatie. In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial... Lees verder

Laatste tweets

Jessie Gonzales

Jessie Gonzales RT @JanJongejan: Zeker.Me als voorbeeld van krachtig robotadvies. Powered by SoftRules! #aminnosurance https://t.co/VRgjfK7rTK

Desirae Richard

Desirae Richard RT @WSchellens: Volle bak bij AM innosurance. Top!! Zou de innovatie in de verzekeringsbranche nu echt op gang komen? #aminnosurance https:…

Postex

Postex Korte video over de #propositie van #Postex gemaakt tijdens het insurance event #aminnosurance 2017 van @AMweb_nl: https://t.co/8w5ipblvN9.

Alle tweets over #aminnosurance

Organisatie

Sponsoren

Locatie

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan
www.fortvoordorp.nl

Sponsor worden?

Sander Smidstra, accountmanager
(088) 5840 847
sandersmidstra@vakmedianet.nl

Contact

Heeft u vragen over am:innosurance?
Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.